Villaggio Alkantara

Solfaktors kategori

7,1 Gästrecensioner

Älskar du landsbygd & strand?

Ta med hela familjen på en semester i ett naturskönt område, bara 3 km från Siciliens favoritkust och den historiska staden Taormina. Här bor du mitt i ett förtrollande landskap med ett stort utbud av aktiviteter.

Villaggio Alkanatara ligger bredvid Giardini di Naxos arkeologiska park, ca. 750 m från stranden och de 30, 000 m² är täckta av citron- och apelsinträd och vackra blommor. Staden ligger 3 km bort.

Avstånd och utflykter

Det är bara 3 km till Giardini di Naxos centrum och 5 km till tågstationen. Det finns bussar som går längs kusten till Recanati och stranden, som kan vara ett bra alternativ om du inte känner för att sätta dig i bilen. Vill du utforska området mer grundligt och besöka några av de mest kända attraktionerna såsom vulkanen Etna, Gole dell'Alcantara, klipporna vid Acitrezza, Cavagrande del Cassibile och de vackra städerna i bergen, rekommenderar vi att du använder bilen.

Ta ett dopp, lek i trädgården och spela tennis

Det finns mycket att göra på Villaggio Alkantara. Den stora poolen och barnpoolen tillåter dig att i lugn och ro njuta av solen medan dina barn plaskar runt i den grundare delen. Och du kan simma dina längder utan att bli störd. När du vill vara extra aktiv, kan du spela tennis eller fotboll, hyra cyklar och rida mellan de många apelsinlundarna och du kommer att finna både ett ridcenter och dykning i närheten. Du kan även bege dig ner till stranden, antingen till de som är gratis eller betalningsstränderna som kallas lido, där du kan hyra solstolar med parasoll mot en avgift, vilka Villaggio Alkantara samarbetar med. I juli och augusti arrangeras det underhållning och aktiviteter för barn och vuxna på de allmänna områdena.

Laga egen mat och utnyttja den lokala pizzerian

Du finner en livsmedelsaffär 800 meter bort så att du kan handla vad du behöver. Det är möjligt att förbereda några enkla rätter hemma på de två kokplattorna, men om du känner för att äta ute, ligger Villaggio Alkantaras restaurang & pizzeria nära och du finner även fler matställen i staden Recanati- på samma avstånd som mataffären.

Enskilt inredda lägenheter med luftkonditionering

De flesta av fastigheterna är belägna i två nybyggda hus, båda på två våningar. Lägenheterna är mycket enkelt inredda, men har alla luftkonditionering, Wi-Fi, en TV och en hårtork. Två- och trerumslägenheterna har även en stor balkong eller terrass med en trädgård, bord och stolar. Det är värt att nämna att grillning inte är tillåtet utomhus i detta område pg a brandrisk.



Lägenheterna består av ett vardagsrum med en kokvrå och en dubbel bäddsoffa, ett sovrum med en dubbelsäng, ett badrum med dusch eller badkar och en balkong eller terrass med trädgårdsmöbler.



Därför ska du välja Villaggio Alkantara

  • Närmaste flygplats: 62 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Hotelltyp

Villaggio Alkantara är inte tillgänglig i dagsläget

Villaggio Alkantara är inte en del av programmet hos Solfaktor i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Catania Flygplats: ca. 62 km (50m)
  • Palermo Flygplats: ca. 286 km (3h 10m)
  • Trapani Flygplats: ca. 369 km (4h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Villaggio Alkantara. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Porticato 7
98030 Giardini Naxos

Koordinater

Latitude: 37.8157
Longitude: 15.2546

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer