Tara Bungalows

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,6
Mycket bra
136 omdömen

Tara Bungalows ligger centralt i Maspalomas på södra Gran Canaria, endast en kort promenad från stadens golfbana. Här bor du i komfortabla bungalower med enkel inredning som har tillgång till en gemensam pool i trädgården där du även hr en poolbar. Det tar cirka 5-10 minuter att köra till både Playa del Ingles och Maspalomas sandstränder. 

Letar du efter trevliga semesterlägenheter där du kan rå om dig själv och dina reskamrater på semestern på Gran Canaria? Då ska du läsa vidare om Tara Bungalows som ligger i Maspalomas. Här välkomnas du till enkelt inredda bungalower som alla har ett privat pentry med kokplatta och kylskåp. Du kan själv laga till enklare måltider till frukost, lunch och middag de dagar du inte vill bege dig ut i närområdet och smaka på lokala rätter på stadens restauranger och caféer.

På Tara Bungalows erbjuder man 32 bungalower i olika storlekar. Alla är utrustade med klinkergolv och en enklare inredning som fyller sin funktion. De flesta bungalower har dessutom en härlig uteplats där du kan slå dig ner och njuta av den friska luften i total avskildhet. När kroppen behöver svalka kan du ta uppfriskande dopp i poolen som ligger centralt i den gemensamma trädgården. Föredrar du att bada i havet, tar det cirka 5-10 minuter att köra till sandstränderna i Playa del Ingles och Maspalomas. Du som gärna vill varva de lata dagarna i solen med aktiviteter, kan exempelvis spela en runda golf på banan som ligger en kort promenad bort.

Därför ska du välja Tara Bungalows

  • Närmaste flygplats: 33 km
  • Närmaste strand: ca. 3 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Receptionen är öppen varje dag från 08:00 till 20:30. Glöm inte att kontakta stället i god tid om du räknar med att ankomma efter angiven tid, så att de kan arrangera din incheckning.

Wifi finns tillgängligt. Eventuell turistskatt betalas på plats. Observera att du kan behöva erlägga en deposition för lägenheten vid ankomst, vilken återbetalas vid avresa om lägenheten lämnas i ursprungligt skick. Städning och byte av handdukar samt sänglinne sker inte varje dag.  Värdeskåp går att hyra på plats. Tänk på att det inte finns luftkonditionering eller värme i din bungalow. Poolbaren serverar drycker och enklare rätter mellan 12-19 (stängt tisdagar med reservation för ändringar).

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 3 km
  • Avstånd till centrum: ca. 2 km
  • Meloneras: ca. 2.4 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 4.5 km
  • Sandbankerna vid Maspalomas: ca. 4.3 km
  • San Augustin: ca. 6 km
  • Den trevliga hamnen Puerto de Morgan: ca. 24 km
  • Den charmiga bergsorten Santa Lucia de Tirajana: ca. 39 km
  • Grottstaden Barranco de Guayadeque: ca. 42 km
  • Gran Canarias kännetecken, Roque Nublo: ca. 42 km
  • Gran Canaria Las Palmas Flygplats: ca. 33 km (30m)

Tara Bungalows erbjuder 32 bungalower i olika storlekar och kategorier. Alla bungalower är inredda i en klassisk, enkel stil med olika färger och material. De flesta bungalower har balkong eller terrass. Alla enheter har wifi och tv. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar och toalett. Alla bungalower har också ett mindre pentry där du kan laga enklare måltider under din vistelse.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Tara Bungalows. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Avda Ttoo Ols Wings, sn
35100 Maspalomas

Koordinater

Latitude: 27.7571
Longitude: -15.5955

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer