Peridis Family Resort

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fantastiskt
488 omdömen

Peridis Family Resort är ett härligt semesterkomplex där du bor i lägenheter med självhushåll mitt i centrala Kos stad. Trots det centrala läget, känns det nästan som att du befinner dig långt bort från sus och dus för på innergården råder ett lugn där den härliga poolen kantas av höga palmer, gröna växter och vackra blommor. Det är en perfekt plats för både familjer och par som letar efter ett modernt och prisvärt boende och som gärna vill ha tillgång till stadens alla nöjen och flera av öns vackra stränder. 

På Peridis Family Resort känner du dig som en i familjen från fösta stund. Här välkomnas du nämligen till en varm och mysig atmosfär med stor grekisk gästfrihet och personlig service. Trots att du här bor i lägenheter med självhushåll har du flera faciliteter som du normalt sätt hittar på ett hotell - du får, med andra ord, det bästa av två världar. Den centrala mittpunkten på hotellet är de härliga poolerna (hela tre stycken) som omringas av en stor solterrass där du kan slå dig ner och njuta av värmen från en skön solstol. Låt stressen lämna kroppen medan barnen leker på lekplatsen eller i barnklubben där dedikerad personal underhåller barnen och ger dem massor av roliga semesterminnen. Om du själv också vill aktivera dig, kan du nyttja Peridis Family Resort tennisbanor och beachvolleyplaner. 

I din lägenhet kan du själv stå för matlagningen i din kökshörna - perfekt för dig som inte alltid har möjlighet att anpassa barnens mat- och sovklocka efter restaurangernas öppettider. Men vill du, kan du också bege dig till hotellets restaurang där man serverar lunch och middag i både bufféform och från en à la carte-meny. Alla måltider serveras med utsikt över poolen vilket bidrar till semesterkänslan. Det är också här den inbjudande frukostbuffén serveras och flera kvällar i veckan arrangeras en grekisk temakväll med traditionell livemusik. Du som gärna vill se dig omkring, kan ta en tur i vackra Kos stad. Här lockar den pittoreska småbåtshamnen med vackra miljöer och centrum är full av barer, butiker, restauranger och caféer. Missa inte heller att besöka en av stadens alla stränder, eller ta en cykeltur till Tigaki och Marmari som bjuder på några av Kos mest populära stränder.

Därför ska du välja Peridis Family Resort

  • Närmaste flygplats: 31 km
  • Närmaste strand: ca. 400 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Du kan välja att boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet via oss på Escapeaway. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Eventuella behandlingar i SPA:et bokas och betalas på plats. Hiss finns. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Observera att du kan behöva erlägga en deposition för lägenheten vid ankomst, vilken betalas tillbaka vid avresa om lägenheten lämnas i befintligt skick.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand (Peters Beach): ca. 400 m
  • Avstånd till centrum: ca. 800 m
  • Närmaste större stad (Kos): ca. 0 m
  • Kos Flygplats: ca. 31 km (40m)

Peridis Family Resort erbjuder 90 lägenheter i olika storlekar och kategorier. Alla lägenheter är individuellt inredda i en elegant klassisk stil där ljusa och mörka färger och materialval blandas. Rummen har balkong eller terrass med utsikt över trädgården eller staden. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, kassaskåp och kaffemaskin. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, badtofflor, hårfön och gratis toalettartiklar. I det privata pentrys finns kyl, mikro, spis och köksredskap.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Peridis Family Resort. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • I stad eller by
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Vattenrutschbana
  • Nära vattnet (max 4 km)
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Makrigianni & Hatzivassiliou Street
85300 Kos Town

Koordinater

Latitude: 36.8892
Longitude: 27.2982

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer