Mitsis Family Village Beach Hotel

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,9
Mycket bra
578 omdömen

Mitsis Family Village Beach Hotel ligger precis vid havet, öster om den lilla, men ytterst populära semesterorten Kardamena på Kos södra kust. Här hälsas du välkommen till ett hotell för hela familjen, som bjuder på enastående utsikt över det vackra havet å ena sidan och mot det ståtliga berget Dikeos å andra sidan. Flera av hotellets rum har direkt tillgång till en halvprivat pool från den egna terrassen vilket gör att du kan starta dagen med ett dopp innan du sätter dig ner till frukost - en lyx för både stora och små resenärer. 

Du som gärna vill ta med hela familjen på en skön semester i Grekland, där ni inte behöver tumma på varken kvalitet eller utbud av faciliteter, har kommit helt rätt. På Mitsis Family Village Beach Hotel bor du endast 200 meter från Kardamenas klapperstenstrand, en plats som har blivit tilldelad blå flagg för dess renlighet och fina faciliteter. Här kan ni spendera långa, lata dagar vid det kristallklara vattnet och bara njuta av värmen och varandras sällskap. Slå er ner i varsin solstol, beundra det Egeiska havet eller sysselsätt er med olika aktiviteter till havs. Vill ni hellre bada i en pool, finns det flera sådan tillgängliga. Vissa pooler har vattenrutschbanor till barnen och vissa pooler kan ni dyka direkt ner i från er privata terrass. 

Vill ni sysselsätta er på semestern kan ni göra så på tennisbanan, genom att testa på strandvolleyboll eller strandfotboll. Vuxna gäster är också välkomna att besöka SPA:et som ligger på grannhotellet. Här kan ni ta del av rekreation på en ny nivå, full med avslappnande behandlingar och skön massage. Missa inte heller att besöka centrala Kardamena som bjuder på flera nöjen, trevliga restauranger och små, lokala butiker. När hungern slår till finns det gott om valmöjligheter på hotellet. I de tre olika restaurangerna serveras allt från en gedigen frukostbuffé till lokala och internationella rätter till lunch och middag. Från morgon till kväll välkomnas du också till en av de fyra barerna där du kan köpa en färskpressad juice eller en läskande cocktail, allt efter dina egna preferenser. 

Därför ska du välja Mitsis Family Village Beach Hotel

  • Närmaste flygplats: 19 km
  • Närmaste strand: ca. 500 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Då Mitsis Family Village Beach Hotel ligger lite avsides rekommenderar vi att du har en bil för att ta dig till och från hotellet, samt för att kunna åka iväg på utflykter i området. Privat parkering finns på området (eventuellt mot en kostnad). Du kan välja att boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet via oss på Escapeaway. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Eventuella behandlingar i SPA:et bokas och betalas på plats. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar 07:00–10:30 (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

OBS! All Inclusive-konceptet bestäms lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Det aktuella programmet får du vid ankomst till hotellet. All Inclusive innefattar alltid frukost, lunch och middag (oftast i hotellets bufférestaurang), snacks som exv glass och ett urval av lokala drycker, oftast mellan bestämda tider.

Om du har valt en vistelse med All Inclusive (oavsett om det är light, plus, eller annat) så ingår ibland inte alla barer och/eller restauranger på hotellet i All Inclusive-konceptet, på dessa betalar du då extra för mat och dryck.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 500 m
  • Närmaste stad (Pili): ca. 8.5 km
  • Avstånd till centrum: ca. 10 km
  • Närmaste större stad (Kos): ca. 28 km
  • Kos Flygplats: ca. 19 km (30m)

Mitsis Family Village Beach Hotel erbjuder 219 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i en klassisk Medelhavs-stil med olika färger och materialval. Rummen har balkong eller terrass med utemöbler och utsikt över havet eller inlandet. Vissa terrasser har direkt utgång till en halvprivat pool. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering, minibar, kassaskåp och kaffemaskin. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, badtofflor, hårfön och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Mitsis Family Village Beach Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Hotellbar
  • Möjlighet till All Inclusive
  • Vattenrutschbana
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

85302 Kardamena
85302 Kardamena

Koordinater

Latitude: 36.8139
Longitude: 27.1835

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer