Three Crowns Hotel

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,3
Mycket bra
2910 omdömen

Three Crowns Hotel ligger i hjärtat av Zizkov i Prag, ett unikt distrikt fullt av traditionella pubar och caféer där du kan slå dig ner med lokalinvånare och turister. Samtidigt bor du endast cirka tre kilometer till stadens gamla stadskärna där du kan besöka attraktioner, sevärdheter och restauranger. Här bor du därför på en bra utgångsplats där du kan blanda en autentisk upplevelse med klassiska turistattraktioner. 

Three Crowns Hotel har fått sitt namn efter den historiska tjeckiska puben Three Crowns som låg på samma adress. Under hela dess livstid besöktes puben av flera konstnärer och legendariska figurer från området Zizkov. Idag är hotellet populärt bland gäster som vet att kvarteret bjuder på en särpräglad atmosfär som måste upplevas på riktigt. Här bor du lokalt, med autentiska upplevelser runt hörnet - men kan samtidigt enkelt ta dig till Prags mer populära turistattraktioner, sevärdheter och nöjen med en enkel taxiresa eller tur med kollektivtrafiken. Den gamla stadskärnan Stare Mesto ligger cirka 3 kilometer bort.

På Three Crowns Hotel har inte en uppsjö faciliteter, med receptionen är öppen dygnet runt och personalen hjälper dig gärna med tips och rekommendationer. I lobbybaren kan du dessutom slå dig ner för ett gott glas vin eller en drink efter de långa dagarna på stan. Här kan du också koppla av vid den öppna spisen eller med en bok. Dagarna kan du börja med en god frukost som du har möjlighet att inta ute i trädgården när vädret tillåter det. Här dukar man fram både kalla och varma drycker, samt salta och söta frukosträtter som ger en bra start på dagen.

Därför ska du välja Three Crowns Hotel

  • Närmaste flygplats: 18 km
  • Avstånd till centrum: ca. 2.9 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Eventuell turistskatt betalas på plats.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

  • Avstånd till centrum: ca. 2.9 km
  • Prags astronomiska ur: ca. 2.8 km
  • Old Town Square (den gamla stadsdelen), Staromestske Namest: ca. 2.8 km
  • Tycho Brahes grav vid Tyn-katedralen: ca. 2.6 km
  • Josefov, den judiska stadsdelen: ca. 3.1 km
  • Stadens kännetecken, Karlsbroen: ca. 3.5 km
  • Den exklusiva shoppinggatan, Parížská: ca. 3 km
  • Prags slott, Pražský Hrad : ca. 4.5 km
  • Prags zoo: ca. 7 km
  • Prag Flygplats: ca. 18 km (30m)

Three Crowns Hotel erbjuder 78 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med dova färger och olika material. 

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Three Crowns Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Cimburkova 28
130 00 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0866
Longitude: 14.4518

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Destinationer Tjeckien

Andra hotell Prag

Visa fler