Hotel Argento

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,5
Mycket bra
2438 omdömen

Malta har en finurlig storlek - både bokstavligt talat men även bildligt. För här ligger det mesta på en relativt liten yta. Och när du gärna vill bo vid de mest omtyckta bad-och semesterorterna, kan det vara klurigt att hitta ett hotell med ett lugnare läge. Men Hotel Argento är svaret! Här behöver du inte kompromissa med läget, för även om du bor lite tillbakadraget från St. Julians och Sliemas liv och leverne, har du flera klassiska dragplåster som t.ex Spinola Bay, Portomaso Marina och promenaden inom promenadavstånd.

Ett av Maltas områden, som jag håller särskilt mycket av är området runt Spinola Bay. Här har du liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll, och strandpromenaden som sträcker sig fram mellan St. Julians och Sliema är perfekt för en joggingrunda. Från promenaden kan du betrakta de små blåmålade fiskebåtarna försvinna mot horisonten på morgonen, och komma tillbaka sent på eftermiddagen. Det är pittoreskt och en härlig syn att betrakta. 

Hotel Argento är perfekt för dig, som gärna vill kombinera stad med badliv - och gärna vill åka runt på ön och uppleva dess rika kulturarv. Hotel Argento är ett klassisk hotell med åtskilliga stamgäster, där läget är det största dragplåstret. Här kan du låta ditt upptagna vardagsliv stanna hemma och njuta av att vara gäst på en plats som erbjuder allt det en klassisk badsemester ska innehålla. 

Efter att du intagit dagens första mål, kan du ta hissen upp till översta våningen och lägga dig väl tillrätta i en av solsängarna som står uppradad runt den härliga poolen. Föredrar du sol och bad vid vattenbrynet nere vid kusten, har du Balluta-stranden inom en kvarts promenad. Har du beställt en hyrbil så har du många möjligheter att få känna kustens bris i ditt ansikte, besök bland annat Golden Bay, som ligger cirka en halvtimmes körning från St. Julians.

Därför ska du välja Hotel Argento

  • Närmaste flygplats: 10 km
  • Närmaste strand: ca. 700 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Som du förstått, bor du inne i stadsdelen och därmed har du nästan allt vad din semester ska innehålla inom promenadavstånd. Det betyder att även om Argento ligger i ett av St. Julians lugnare kvarter så kan du förvänta dig att höra stadens liv och trafik, när du har fönstret eller dörren till din balkong (deluxe-rummen) öppen. Hotel Argento är uppskattat av sina gäster och det finns det naturligtvis en förklaring till - här får du value for money jämfört med många andra hotell på Malta, och även om det står 4 stjärnor officiellt så vill vi gärna ge hotellet 3 bra stjärnor.

Hotellet har en lobbybar (öppen mellan 10-12.30, samt 17-22) och en frukostrestaurang. Kollektivtrafiken stannar i närheten. Receptionen är öppen dygnet runt och incheckning sker efter klockan 15. Husdjur är inte välkomna. Hiss finns. Eventuell lokal turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand (St George's Bay): ca. 700 m
  • Närmaste stad (St. Julians): ca. 0 m
  • Avstånd till centrum: ca. 400 m
  • St. Julians: ca. 500 m
  • Sliema: ca. 2.2 km
  • St. John's Cathedral i Valletta: ca. 9 km
  • Malta Flygplats: ca. 10 km (20m)

Hotel Argento erbjuder 74 rum och suiter i olika storlekar och kategorier. Rummen är individuellt inredda i varma färger med fina detaljer. Alla rum har luftkonditionering, minibar, te- och kaffefaciliteter, TV, kassafack och gratis Wi-Fi. Vissa rum har balkong. I de privata badrummen finns dusch eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Argento. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Motionsrum
  • Hotellbar
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Qaliet Street
STJ 3255 St. Julian's

Koordinater

Latitude: 35.9206
Longitude: 14.4898

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer