Aeolos Beach Resort Corfu

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,2
Fantastiskt
1198 omdömen

Aeolos Beach Resort Corfu är ett lyxigt strandhotell på Korfu som erbjuder ett högkvalitativt boende för dig och dina nära och kära. Med sitt underbara läge på Korfus östra kust, söder om Korfu stad, omges hotellet av en lummig trädgård och det oändligt blå Joniska havet. Njut av en avkopplande semester med familj och vänner i en vacker miljö. Känn den svala brisen från havet som försiktigt smeker dina kinder när du njuter i solen, och andas in dofterna av de vackra blommorna och växterna som omger dig. Det är Grekland när det är som bäst.

Aeolos Beach Resort Corfu ligger något avsides i en vik, precis vid havet på Korfus västra kust. Här bor du endast en kort bilresa från centrum av Korfu stad som varmt kan rekommenderas att besöka. Korfu stad finns med på UNESCOs världsarvslista och är full av pittoreska kvarter där du kan strosa runt på kullerstensgator och beundra vacker arkitektur och besöka trevliga affärer och restauranger. Du bor också nära den lilla fiskebyn Benitses samt det imponerande palatset Achillion så du har gott om möjligheter att få en händelserik semester med utgångspunkt från Aeolos Beach Resort Corfu.

Hotellet i sig är en perfekt plats där du kan varva ner från din dagliga rutin och njuta av ögonblicken tillsammans med dina reskamrater. Slå er ner vid det trevliga poolområdet som bjuder på en magisk utsikt över havet och som dessutom omges av vacker grönska. Här kan du njuta av solens värme medan du läser en bra bok och sipprar på något gott från poolbaren. Du kan också besöka hotellets egna lilla stenstrand där du hittar solstolar och parasoll - en perfekt plats att njuta av livet på, från soluppgång till solnedgång när viken badar i ett orange-rosa ljus. Du som gärna vill aktivera dig kan besöka gymmet, spela en omgång tennis, utmana en vän i bordtennis, prova på vattenaerobics eller paddel. Föredrar du rekreation av de mer lugnare slaget, kan du istället boka en massage på hotellets spa.

Till frukost, lunch och middag kan du se fram emot god mat i hotellets huvudrestaurang. Här slår du dig ner med utsikt till havet och på menyn hittar du en spännande blandning av grekiska och internationella rätter. De erfarna kockarna gör sitt bästa för att skapa kreativa rätter och presenterar dem på det mest frestande sättet för dina ögon. Ingredienserna som används är lokalt odlade och helt ekologiska, vilket garanterar både god smak och hög kvalitet. Här finns dessutom ett separat barnhörna där de små kan njuta av maten och leka medan du koncentrerar dig på ditt - en härlig  middagsupplevelse för alla åldrar, med andra ord.

Därför ska du välja Aeolos Beach Resort Corfu

  • Närmaste flygplats: 10 km
  • Närmaste strand: ca. 25.1 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Då Aeolos Beach Resort Corfu ligger lite avsides rekommenderar vi att du har en bil för att ta dig till och från hotellet, samt för att kunna åka iväg på utflykter i området. Privat parkering finns på området (eventuellt mot en kostnad). Du kan välja att boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet via oss på Escapeaway. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Eventuella behandlingar i SPA:et bokas och betalas på plats. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Observera att det kuperande området kan vara en utmaning för dig som har rörelseproblem.

OBS! All Inclusive-konceptet bestäms lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Det aktuella programmet får du vid ankomst till hotellet. All Inclusive innefattar alltid frukost, lunch och middag (oftast i hotellets bufférestaurang), snacks som exv glass och ett urval av lokala drycker, oftast mellan bestämda tider.

Om du har valt en vistelse med All Inclusive (oavsett om det är light, plus, eller annat) så ingår ibland inte alla barer och/eller restauranger på hotellet i All Inclusive-konceptet, på dessa betalar du då extra för mat och dryck.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 25.1 km
  • Golden View Café Snack Bar (utsiktsplats): ca. 10 km
  • Korfu stad: ca. 11 km
  • Boukari (litet fiskeläge): ca. 12 km
  • Messonghi (större semesterort): ca. 12 km
  • Boukari (litet fiskeläge): ca. 17 km
  • Petriti (liten fiskeort): ca. 19 km
  • Kommeno-stranden (småstensstrand) : ca. 20 km
  • Dassia: ca. 21 km
  • Paleokastritsa (kloster och strand): ca. 30 km
  • De vita husen från "Min familj och andra djur": ca. 37 km
  • Canal d'Amour (natur-sevärdhet): ca. 47 km
  • Korfu Flygplats: ca. 10 km (20m)

Aeolos Beach Resort Corfu erbjuder 333 rum, sviter och bungalows i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i olika färger och möbler, men alla följer en modern och uppdaterad stil med skön atmosfär. Rummen har balkong eller terrass med utsikt över havet eller omgivningarna. Rummen har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, kassaskåp och kaffemaskin. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Aeolos Beach Resort Corfu. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Motionsrum
  • Hotellbar
  • Möjlighet till All Inclusive
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

491 00 Perama
491 00 Perama

Koordinater

Latitude: 39.5679
Longitude: 19.9083

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer