Hotel Miro

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,3
Fantastiskt
1581 omdömen

Hotel Miro är ett ljust och inbjudande hotell i Bilbao nära Guggenheim-museet i centrum. Här kan du starta din dag med en frukost innan du beger dig ut för att uppleva staden. Du kan lätt ta dig runt till fots till flera restauranger, parker och sevärdheter. Efter en lång dag full av upplevelser kan du skämma bort dig själv i hotellets wellnessområde med en skön massage eller ta en drink från självbetjäningsbaren.

Vill du bo på ett ljust och modernt hotell med moderna faciliteter och bra förutsättningar för en behaglig vistelse i Bilbao? Då bör du verkligen läsa vidare om Hotel Miro. Hotellet har ett bra och centralt läge i Bilbao, enbart ett stenkast från det populära Guggenheim-museet. Du kan starta varje dag med en frukost på hotellet eller så kanske du föredrar att besöka motionsrummet före frukost? Motionsrummet har olika typer av träningsmaskiner som fritt kan användas av hotellets gäster.

Du bor som tidigare nämnt nära det populära Guggenheim-museet och om du är intresserad av att besöka fler av stadens museer så ligger Bilbaos Fine Arts museum knappa 150 meter bort. Du kan också gå en promenad i parken vid sidan om museet innan det är dags för lunch. Det finns flera olika restauranger i området så här finns massor av möjligheter att stilla din hunger. Väl tillbaka på hotellet kan du koppla av med en drink i självbetjäningsbaren, kanske i sällskap med en bra bok? Du kan ta en titt i hotellets lilla bibliotek om du nu inte har tagit med dig någon bok hemifrån. Vill du skämma bort både kropp och själ lite extra så kan du boka tid för massage eller någon skönhetsbehandling i hotellets wellnessområde. 

Därför ska du välja Hotel Miro

  • Närmaste flygplats: 8 km
  • Avstånd till centrum: ca. 300 m
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by

Bra att veta

Du kan boka transport till och från flygplatsen och hotellet samtidigt som du bokar din resa. Frukostbuffén finns tillgänglig mot betalning varje morgon mellan kl. 07.30-10.30 (vardagar) och kl. 08.00-11.00 (helger). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Vänligen kontakta hotellet och meddela din förväntade ankomsttid. Det finns hiss på hotellet. Observera att det inte finns parkering på hotellet men det finns allmän parkering i området. Turistskatt betalas på plats. Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Motionsrummet är öppet 24 timmar om dygnet och är gratis att utnyttja för hotellets gäster. Behandlingar i wellnessområdet bokas och betalas på plats.

Karta och avstånd

  • Avstånd till centrum: ca. 300 m
  • Gondolbron Vizcaya: ca. 16 km
  • Bilbao Flygplats: ca. 8 km (20m)
  • Santander Flygplats: ca. 99 km (1h 10m)
  • San Sebastian Flygplats: ca. 120 km (1h 30m)

Hotel Miro erbjuder 50 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Samtliga är ljust inredda i en enkel och modern stil. Alla är utrustade med luftkonditionering, smart-TV, te- och kaffefaciliteter, gratis flaskvatten, minibar, telefon, värdeskåp samt strykfaciliteter (på förfrågan). På badrummen finns WC, dusch och/eller badkar, hårfön samt toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Miro. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Alameda Mazarredo, 77
48009 Bilbao

Koordinater

Latitude: 43.2668
Longitude: -2.9367

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer