Hotel Enotel Lido Resort & Spa

Funchal, Portugal

7 nätter Visa karta
Solresor
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Distans

  • Avstånd till strand: 3km
  • Avstånd till stad: 2.5km

Hotellbeskrivning

Moderna Enotel Lido Resort & Spa är hotellet på Madeira med en semestervänlighet utöver det vanliga. Härligt havsläge, utmärkt boendestandard, mycket fina hotellfaciliteter, avspänd och familjär atmosfär i kombination med hög servicenivå samt mycket förmånlig relation mellan pris och kvalitet är några faktorer som ger Hotel Enotel Lido Resort & Spa toppbetyg som semesterhotell. Välj mellan fina dubbelrum, juniorsviter med stor terrass och rymliga familjerum.

Badmiljön är komplett med stor lagunformad sötvattenbassäng, barnpool, uppvärmd vacker inomhuspool och jacuzzi (avgift) och strax utanför hotellet ligger dessutom strandpromenaden och Lidos olika badanläggningar. Förutsättningarna för motion och välbefinnande är utmärkta med bland annat ett gym, bastu, turkiskt bad och Thalassothy Spa med möjlighet till en hel rad olika skönhetsbehandlingar (gym är gratis medan tillträde till resterande faciliteter sker mot en avgift).

För mat och dryck finns ett flertal trevliga alternativ och miljöer: bufférestaurangen Atlântico för frukost och middag, italienska Vela di Canali, Bailinhos med sitt lokala kök samt japanska Kai och piano- och lobbybaren Pérola med musikunderhålling, m.m. Här bor du med en bekväm all inclusive inkluderad i priset - se separat flik ovan. Hotel Enotel Lido Resort & Spa är helt enkelt ett av Madeiras absolut mest prisvärda och semestervänliga hotell.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Beklagar, inga tillgängliga erbjudanden hittades

Vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen. Vänligen försök med ett annat datum, avreseort eller ändrad reslängd.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Recensioner