Gran Hotel Domine Bilbao

Officiell kategori

9,5
Fantastiskt
2336 omdömen

På Gran Hotel Domine Bilbao har du fina faciliteter för en 5-stjärnig vistelse. Hotellet som renoverades 2019 har en genomförd modern och elegant stil samt erbjuder både restaurang och en bar på takterrassen där du kan avnjuta en måltid eller en drink. Ute på den stora terrassen kan du njuta av utsikten mot det närliggande Guggenheim museet och floden som slingrar sig fram genom staden. Detta hotell ger dig en bra utgångspunkt för att uppleva staden och de närliggande sevärdheterna till fots.

Besök den trevliga nordspanska staden Bilbao och bo på det 5-stjärniga Gran Hotel Domine Bilbao. Hotellet har en underbar utsikt över floden och de omgivande kullarna, denna utsikt kan du njuta av både från hotellets stora terras och från många av rummen. På terrassen kan du även starta din dag med frukost från hotellets restaurang när vädret så tillåter. Hotellet erbjuder flera olika möjligheter för att stilla din hunger och din törst. Det finns även ett café där du från morgon till kväll kan äta något smått eller bara ta en kopp kaffe. Du kan avsluta kvällen i lobbybaren där du i äkta New Yorkstil kan njuta av din cocktail i den elegante atmosfären.

När du vill ut och uppleva staden så kan du med fördel göra det till fots och då börja med att besöka det närliggande Guggenheim museet som ligger mitt emot hotellet. Från museet kan du sedan gå vidare genom parken och är du konstintresserad kan du stanna till vid Bilbaos konstmuseum. Staden erbjuder många sevärdheter av detta slag men du kan även korsa floden och uppleva det närliggande landskapet och den frodiga naturen. Har du tillgång till hyrbil kan du med fördel köra en tur ut till kusten med flera olika stränder, flera av dessa stränder kan även nås med metron.

Hotellet har dessutom ett wellnessområde där du kan koppla av efter en upplevelserik dag. Det finns bland annat turkiskt bad, bastu och du har möjlighet att boka tid för massage eller SPA-behandling. Skulle du i stället vilja höja pulsen lite så finns det ett motionsrum med olika träningsmaskiner i förlängningen av wellnessområdet, här kan du träna med utsikt mot Guggenheim-museet. 

Därför ska du välja Gran Hotel Domine Bilbao

  • Närmaste flygplats: 8 km
  • Närmaste strand: ca. 15 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Du kan boka transport till och från flygplatsen och hotellet samtidigt som du bokar din resa. Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Frukosten är tillgänglig alla dagar mellan kl. 07.00-11.00 mot betalning (med förbehåll för eventuella ändringar). Caféet är öppet alla dagar mellan kl. 11.00-23.30. Lobbybaren är öppen torsdag-lördag mellan kl. 18.00-01.00. Takterrassen är öppen för frukost varje dag samt kl. 17.00-22.00 fredag-söndag. Parkering finns vid hotellet mot betalning (med förbehåll för eventuella ändringar). Vänligen meddela hotellet din förväntade ankomsttid. Det finns hiss på hotellet. Receptionen är öppen dygnet runt.

Observera att några av rummen har utsikt mot innergården.

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 15 km
  • Avstånd till centrum: ca. 200 m
  • Gondolbron Vizcaya: ca. 16 km
  • Bilbao Flygplats: ca. 8 km (20m)
  • Santander Flygplats: ca. 100 km (1h 10m)
  • San Sebastian Flygplats: ca. 120 km (1h 30m)

Gran Hotel Domine Bilbao erbjuder 145 rum och sviter. Alla är utrustade med luftkonditionering, TV, te- och kaffefaciliteter, gratis Wi-Fi, minibar, värdeskåp samt strykfaciliteter (på förfrågan). Några av rummen har balkong eller terrass och en del har utsikt mot Guggenheimmuseet och floden. Badrummen är utrustade med WC, dusch och/eller badkar, badkappor, hårfön samt gratis toalettartiklar.

Observera att några av rummen har utsikt mot innergården.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Gran Hotel Domine Bilbao. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Alameda De Mazarredo 61
48009 Bilbao

Koordinater

Latitude: 43.2675
Longitude: -2.9337

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer