Centara Seaview Resort Khao Lak

Khao Lak, Thailand Visa karta

7 nätter

Fler faciliteter & avstånd ▼

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Res med till sydliga Thailand och var med om en drömsemester som kommer att ge dig minnen för livet. Vi har skräddarsytt en resa som ger dig allt av det bästa som Krabi och Khao Lak har att erbjuda.

I vår kombinationsresa till Krabi och Khao Lak har vi samlat de bästa upplevelserna som vi har i vårt utbud. På resan får du bland annat åka runt i det klassiska thailändska transportmedlet Tuk Tuk. Du får också njuta av en god thailändsk middag samtidigt som du hänförs av en fantastisk solnedgång. Därtill kommer du att få uppleva otroligt vacker, varierande och frodig natur i de olika nationalparkerna vi besöker och mycket, mycket mer. De sista dagarna av resan avnjuts i Khao Lak, en perfekt plats för avkoppling, sol och bad. Här finns nämligen kritvita sandstränder, kristallklart blått vatten, rogivande natur och en otrolig thailändsk gästfrihet. Här finns dessutom möjlighet för fler spännande äventyr och upptäckter för den som vill fortsätta att uppleva Thailand på egen hand.

Resan arrangeras tillsammans med vårt danska systerbolag Bravo Tours. På resan kommer du därför att få möjlighet att träffa såväl andra svenska som danska resenärer. Tillsammans kan ni bekanta er och njuta av era gemensamma måltider och spännande utflykter som redan är inkluderade i resan – det är er garanti för att kunna återvända hem med alla de upplevelser som du bara måste vara med om när du väl besöker Thailand.

Följ med på en äkta drömsemester där du får uppleva det största och bästa upplevelserna på de två fantastiska thailändska resmålen Krabi och Khao Lak.

Visa karta

Karta

Recensioner