Kuredu Island Resort

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,5
Fantastiskt
1457 omdömen

Drömmer du om att uppleva Maldiverna och dess kritvita stränder? Vill du dessutom ta med dig hela familjen och njuta av en härlig semester tillsammans? Då ska du titta närmare på Kuredu Island Resort som ligger på en av de större öarna i Maldiverna, nämligen Kuredu Island. Här finns gott om aktivitetsmöjligheter för både stora och små, och du kan skämma bor dig själv med lata dagar på stranden, goda måltider och spännande utflykter. Välkommen till Maldiverna och Kuredu Island Resort.

Maldiverna har kanske främst blivit känt som ett resmål som skapat för en romantisk semester i tvåsamhet. Men det är faktiskt inget som säger, att du inte kan ta med hela familjen på en spännande och händelserik semester i detta paradisliknande landskap. På en av Maldivernas största öar, Kuredu Island, finnsmycket att göra, både på land och till havs, och Kuredu Island Resort är den perfekta utgångspunkten för dig och din familj. Koppla av på stranden, öva upp golfsvingen på öns golfbana som ligger innästlad bland palmer och kristallklart hav, eller skäm bort dig själv med en skön behandling i hotellets spa. Möjligheterna är oändliga, och om detta ändå inte skulle vara nog, kan du alltid höra med personalen vilka utflykter som finns tillgängliga för dagen. 

Utöver det vackra turkosblå havet som omger ön och resorten, erbjuder Kuredu Island Resort också ett härligt poolområde där du kan slå dig ner på en solstol och njuta av dagen under den varma solen. På Kuredu Island Resort finns hela fem restauranger att välja emellan så du kommer helt säkert hitta något som passar dina smaklökar. Kittla dina smaklökar och testa på något lokalt, eller välj en internationell storfavorit. Maten ackompanjeras av goda drycker och fantastiska solnedgångar - som bäddat för ett härligt avslut på en lång, spännande dag. Vill ni lyxa till det ordentligt och få ett unikt minne med er hem, kan ni också välja att äta i undervattensrestaurangen - en upplevelse för stora som små. Ni kan också välja att avsluta dagen med en god cocktail i en av barerna, där ni kan njuta av livemusik eller livlig nattunderhållning om ni så vill. 

Viktig information gäller transfer;

Sista internationella ankomstflyg för anslutning till sjöflygplan är kl. 15.30. Vid planerade sena internationella ankomster och ytterligare sjöflygstransfer måste ett extra boende i Malé bokas.

Kontakta boendet genom informationen i bokningsbekräftelsen för mer information, minst 72 timmar innan. Som gäst måste du arrangera transfer (mot tilläggsavgift, ca 400 USD per vuxen T/R, barn har rabatterat pris) från Male International Airport, som ligger 40 minuters färd med sjöflygplan från hotellet. Du måste kontakta boendet med dina flyguppgifter minst 3 dagar före förväntad ankomst för att garantera transfer.
Daglig transferservice erbjuds av Trans Maldivian Airways/Maldivian Air Taxi mellan 06.00 och 16.00. Du som ankommer eller reser utanför dessa tider bör boka hotellrum i Male eller Hulhumale. Bagage på över 20 kg/person kan medföra en avgift som betalas till sjöflygsföretaget vid incheckningen till flyget. Du betalar för sjöflygstransfern vid utcheckning. 

Observera att ostadiga väderförhållanden i Male, i närheten av Kuredu eller var som helst på rutt kommer att påverka sjöflygplansverksamheten och kan leda till förseningar eller till och med inställda flyg. Avgångsflygplan från Kuredu till Male kan avgå tidigare än planerat om dåligt väder är förutspått. Trans Maldivian Airways strävar alltid efter att föra sina kunder till deras destinationer så snabbt som möjligt, men säkerheten är alltid högsta prioritet. Varje flygplan har viktbegränsningar. Eftersom transporten av passagerare har prioritet, under vissa omständigheter kanske ditt bagage inte lastas på ditt sjöflygplan men kan komma fram på en efterföljande flygning. Var så säker på att Trans Maldivian Airways försöker ta med allt bagage till sin destination så snart som möjligt.

Inrikesflyg samt speedboat finns som alternativ transfer. Priset landar då på ca 380 USD per person T/R.

Mer viktig information;

  • Galamiddag på julafton (24 december) per vuxen: 130 USD
  • Avgift per barn för galamiddag på julafton (24 december): 130 USD (ålder från 3 till 14 år)
  • Galamiddag på nyårsafton (31 december) per vuxen: 210 USD
  • Avgift per barn för galamiddag på nyårsafton (31 december): 210 USD (från 3 till 14 år)

Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar gällande de angivna summorna.

Därför ska du välja Kuredu Island Resort

  • Närmaste strand: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Tänk på att transfer till hotellet/resorten inte alltid ingår i priset, utan bokas separat och då direkt med hotellet/resorten. Till Kuredu Island Resort är transfern ett sjöplan, alt. inrikesflyg och speedboat. För mer information läs vårt separat stycke om just transfern.

Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar).

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Eventuella behandlingar i SPA:et bokas och betalas på plats. Eventuellt deltagande i aktiviteter och utflykter bokas och betalas på plats. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

 

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 0 m
  • Närmaste strand: ca. 0 m

Kuredu Island Resort erbjuder 384 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Rummen ligger i exotiska halmtäckta bungalows, rymliga villor direkt på den lena sandstranden eller på pålar över vattnet i lagunen. Rummen är enkelt inredda i en typisk stil för maldiverna, med ljusa nyanser och en och annan färgklick. De flesta rum har balkong eller terrass, och vissa har direkt utgång till havet. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, minibar och luftkonditionering. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Kuredu Island Resort. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Möjlighet till All Inclusive
  • Möjlighet till privat pool
  • Nära vattnet (max 4 km)
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Kuredhoo Island
Kuredu

Koordinater

Latitude: 5.5487
Longitude: 73.4657

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer