George Hotel

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,3
Fantastiskt
271 omdömen

George Hotel ligger inbäddat bland de grönskande kullarna i byn Nidri på Lefkas, endast 250 meter från stranden. Här välkomnas du till en oas i hjärtat av naturen där du kan se fram emot en skön semester tillsammans med hela familjen. Med tillgång till både pool och restaurang kan du koppla av från morgon till kväll och har du några önskemål eller frågor, finns personalen tillgänglig för dig. 

Om du letar efter en plats där du kan släppa vardagens stress och måsten, och istället bara fokusera på sköna dagar i den värmande solen, ska du läsa vidare om George Hotel som ligger i Nidri på ön Lefkas i Grekland. Här välkomnas du nämligen till en lugn miljö som erbjuder både avskildhet och en fantastisk utsikt. Hotellets idealiska läge gör att du kan tillbringa en avkopplande semester vid havet, men samtidigt befinna dig på bra rimligt avstånd från öns centrum för olika aktiviteter. Hotellet ligger nära stadens restauranger och butiker och vill du krydda resan med lite mer upplevelser, kan du exempelvis besöka staden Lefkada som ligger på öns norra spets och välkomnar dig till ett härligt folkliv och vackra miljöer.

På George Hotel bor du i välkomnande rum med en skön inredning där du snabbt kommer att känna dig som hemma. Varje morgon är du välkommen att starta dagen med en rejäl frukostbuffé som serveras på den soliga verandan. Vill du, kan du också avnjuta den i avskildheten i ditt eget rum. Efter frukosten är du välkommen att slå dig ner på solterrassen där du kan luta dig tillbaka i en solstol och ta uppfriskande dopp i poolen. När kvällen närmar sig kanske du blir sugen på att ta en drink i den lummiga trädgården, följt av en måltid i hotellets restaurang som serverar klassiska, grekiska specialiteter. 

Därför ska du välja George Hotel

  • Närmaste flygplats: 38 km
  • Närmaste strand: ca. 250 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Vänligen meddela boendet din beräknade ankomsttid då receptionen inte alltid är bemannad. Sen ankomst är på förfrågan. Parkering finns vid boendet (eventuellt mot en kostnad). Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar 08:00–10:30 (med reservation för ändringar). Det ska vara tyst mellan kl. 00:00 och 07:00. Eventuell turistskatt betalas på plats.

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 250 m
  • Avstånd till centrum: ca. 180 m
  • Lefkada: ca. 17 km
  • Aktion Flygplats: ca. 38 km (1h 0m)

George Hotel erbjuder 42 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i en välkomnande och trevlig stil med ljusa färger och material. Rummen har balkong eller terrass. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering, värdeskåp och kaffe- och tebryggare. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på George Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar
  • Inomhuspool
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Nidri
31100 Nidri, Lefkada

Koordinater

Latitude: 38.7096
Longitude: 20.7110

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer