Hotel Leonardo & Bookquet

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,2
Fantastiskt
3063 omdömen

Hotel Leonardo & Bookquet ligger i en av Prags historiska byggnader med anor ifrån 1400-talet. Här bor du mitt bland de mysiga, gamla kullerstensgatorna, och det är endast en kort promenad till Karlsbron. Dessutom har du ett stort urval restauranger, butiker, barer och nöjen utanför dörren. Detta hotell ligger med andra ord, på en bra utgångsplats för din resa till den tjeckiska huvudstaden. 

Inbäddat i en byggnad från 1400-talet, ligger det inbjudande hotellet Hotel Leonardo & Bookquet med en avkopplande innergård som bjuder på en lugn oas mitt i Prags livliga centrum. Här bor du på en bra utgångsplats varifrån du kan nå flera av stadens främsta sevärdheter och attraktioner på en kort promenad. Till Karlsbron är det exempelvis endast 350 meter. Du kan dessutom ta dig runt med hjälp av kollektivtrafik och taxi om du vill vila fötterna för en stund.

Hotel Leonardo & Bookquet har nyligen genomgått en renovering och erbjuder två olika typer av rumskategorier. De äldre rummen är inredda i en klassisk, bekväm stil med privat badrum. De nyare rummen kallas Bookquet och är inredda i en exklusiv och unik design med betoning på komfort. Några av dessa rum har dessutom utsikt över floden Moldau och Pragborgen. Oavsett vilket rum du väljer, erbjuder de en skön reträtt där du kan luta dig tillbaka efter händelserika dagar på stan fulla med nya intryck. 

På Hotel Leonardo & Bookquet kan du, om du önskar, se fram emot en god start på dagen, med en frukostbuffé som består av både kalla och varma drycker, samt söta och salta rätter. Besöker du platsen under de varmare månaderna, kan du också se fram emot att njuta av dina måltider och andra avkopplande stunder på hotellets innergård. 

Därför ska du välja Hotel Leonardo & Bookquet

  • Närmaste flygplats: 15 km
  • Avstånd till centrum: ca. 700 m
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Turistskatt betalas på plats.

Observera att hotellet har två olika kategorier av rum, de nyare kallas Bookquet.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Avstånd till centrum: ca. 700 m
  • Old Town Square (den gamla stadsdelen), Staromestske Namest: ca. 800 m
  • Tycho Brahes grav vid Tyn-katedralen: ca. 900 m
  • Prags astronomiska ur: ca. 800 m
  • Den exklusiva shoppinggatan, Parížská: ca. 900 m
  • Stadens kännetecken, Karlsbroen: ca. 500 m
  • Prags slott, Pražský Hrad : ca. 1.9 km
  • Josefov, den judiska stadsdelen: ca. 1 km
  • "Mini-Eiffeltornet" vid Petrin-höjden: ca. 2.2 km
  • Prags zoo: ca. 9 km
  • Prag Flygplats: ca. 15 km (30m)

Hotel Leonardo & Bookquet erbjuder 84 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Vissa rum är renoverade, de går under namnet Bookquet. De äldre rummen är inredda i en klassisk, något daterad stil. De "nyare" rummen är inredda i en bekväm och exklusiv design med stor komfort. Vissa rum har utsikt över floden Moldau. 

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong) och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Leonardo & Bookquet . En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Karolíny Svetlé 27
11000 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0836
Longitude: 14.4143

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Destinationer Tjeckien

Andra hotell Prag

Visa fler