Ad Lib Bangkok

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,2
Fantastiskt
963 omdömen

Ad Lib Bangkok Hotel är antagligen vårt mest jordnära och charmiga city-hideaway i Bangkok. Med sin undangömda placering i en grön oas kan du smidigt dra dig tillbaka från storstadens hektiska puls och vardag. Slappa vid poolen omgiven av grönska, med vy mot Bangkoks skyline. Njut av en smakfull inredning och välkomnande personal som gör sitt för att din vistelse ska bli den bästa.

Det finns city-hideaways och så finns det Ad Lib Bangkok Hotel. Det vilar en exotisk och nästan djungelliknande atmosfär över detta smakfulla och spännande hotell. När du fått nog av en dags upplevelser i Bangkoks häftiga centrum blir det en fröjd för dig att dra dig tillbaka och bara koppla av. Att det dessutom arrangeras "happy ours" på eftermiddagen gör att du förmodligen med glädje gärna letar dig tillbaka till hotellet när benen är trötta och strupen är torr. Hotellets gratis shuttle-service från huvudgatan Sukhumvit road gör att du smidigt tar dig fram och tillbaka från stadens upplevelser.

Pool med snackbar

På tredje våningen finner du hotellets 20 meter långa pool där du kan få ett svalkande dopp från Bangkoks tropiska värme. Poolbaren gör att du aldrig har långt till något gott att dricka och här serveras även lättare maträtter och snacks. Runt poolen finner du en terrass med solstolar där du kan få en avkopplande stund i skuggan. Skulle du ha energi till övers kan du även besöka hotellets gym som är öppet från tidig morgon tilll sen kväll och är gratis för hotellets gäster.

Middag i 'djungeln'

Ad Lib Restaurant är verkligen en oas full av lugn och ro. Här sätter du dig till bords i hjärtat av Bangkoks "djungel" och avnjuter en välsmakande middag utanför den hektiska storstaden. Lugnande inslag av exotisk grönska, marmor och naturliga inslag omger restaurangen, och även om man ofta sitter inomhus får du en utomhuskänsla tack vare de stora glaspartier som ramar in restaurangen. Föredrar du att sitta utomhus finns det en smakfull utomhus-lounge omgiven av grönska som snabbt leder tankarna till djungeln, snarare än en storstad. Om inte för, så får du den optimala hideaway-känslan när du slår dig till bords här ute. I restaurangen kommer chefskocken Vishanu Prempak och hans personal få dina smaklökar att vattnas. Lokala thai-rätter tillsammans med smakrika långkok kommer göra att du förmodligen äter här mer än en gång.

Därför ska du välja Ad Lib Bangkok Hotel

  • För att uppskattar ett unikt och speciellt hotell
  • Även om du bor mitt i Bangkok, är du omgiven av exotisk grönska
  • Du uppskattar smakfullt och välinredda rum
  • Ni reser två på tu man hand
  • För att du kan äta en vällagad och god middag på hotellet
  • För att du värdesätter en inbjudande pool på din semester

Bra att veta om Ad Lib Bangkok Hotel

Hotellet erbjuder gratis shuttle-service från hotellet till Sukhumvit road för att smidigt nå BTS skytrain.

Frukosten serveras enligt en "all day" princip så du kan sova ut om morgonen.

Barn är välkomna på Ad Lib, men har finns inga faciliteter för barn, och vi rekommenderar primärt hotellet till vuxna.

Ad Lib är ett rökfritt hotell, och rökning är därför varken tillåtet på rummen eller i de gemensamma områdena.

Därför ska du välja Ad Lib Bangkok

  • Närmaste flygplats: 30 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Karta och avstånd

  • Suvarnabhumi Airport (Bangkoks internationella flygplats) - ca. 27 km  
  • Närmsta Sky Train Station (Phetchaburi) - ca. 2 km 
  • Grand Palace & Wat Phra Kaeo templet - ca. 7 km  
  • Wat Intharawihan templet - ca. 7 km 
  • Jim Thompson House (museum) - ca. 4 km  
  • MBK Mall (shopping center) - ca. 3 km  
  • Lumpini Park - ca. 3 km  

På Ad Lib Bangkok Hotel finns det 58 rum. Dessa är alla smakfullt inredda i ljus design. Möblemanget är modernt med parkettgolv och behaglig ljussättning. Rummen mäter från 25 m² och är utrustade med wi-fi, satellit-TV (flatscreen), aircondition, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Ad Lib Bangkok. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Motionsrum
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

230/5 Sukhumvit Soi 1
10110 Bangkok

Koordinater

Latitude: 13.7453
Longitude: 100.5521

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer