Tanzania

Tanzania är det största landet i Östafrika, och gränsar till åtta länder på den afrikanska kontinenten. Tanzania har en rik och lång historia och i Olduvai-ravinen i Tanzania har man funnit kvarlämningar av våra äldsta företrädare till människan.

Exotiska Afrika när det är som bäst

I Tanzania ligger några av de mest berömda nationalparkerna i världen, inklusive Serengeti , som är en mycket populär safaridestination. I den norra delen av landet ligger de majestätiska berget Kilimanjaro, som fungerar som en slags inkörsport till flera nationalparker.

Strax utanför kusten ligger Zanzibar , en ö som associeras med vita sandstränder, azurblått vatten och svajande palmer. En paradisö helt enkelt!

Tanzania erbjuder det bästa av Afrika i ett och samma land, hisnande berg, vidsträckta savanner, orörda sandstränder och spännande kulturskatter!

Sök, jämför, spar! solfaktor.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Tanzania
kalender DagDag NattNatt BadBad