Mallorca

I många årtionden har Mallorca varit Europas och framförallt kanske Skandinavernas semesterparadis. Det kanske i huvudsak beror på de långa inbjudande sandstränderna, den goda maten, och det vackra landskapet med många områden som fortfarande är oförstörda, ett Mallorca att verkligen njuta av.

I många årtionden har Mallorca varit Europas och framförallt kanske Skandinavernas semesterparadis.

Det kanske i huvudsak beror på de långa inbjudande sandstränderna, den goda maten, och det vackra landskapet med många områden som fortfarande är oförstörda, ett Mallorca att verkligen njuta av.

De två mest besökta bukterna är den södra Palmabukten och den nordliga Alcudiabukten. Mer än halva befolkningen bor i den livliga huvudstaden Palma de Mallorca som har en intressant historia, trevliga tapasbarer och bra shopping. Mallorca passar för alla, barnfamiljerna, pensionärerna, paren och de partysugna ungdomarna.

Under vårmånaderna är landskapet fantastiskt grönt och storslaget vackert med ett behagligt klimat, då passar det perfekt att cykla eller vandra. Hyr bil under din vistelse på Mallorca det ger så mycket mervärde åt din semester. Oavsett vilken tid på året du reser så har Mallorca något att erbjuda alla.

Palma Airport ligger ca 9 km utanför Palma Stad, och det går buss.

Sök, jämför, spar! solfaktor.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden

n
n
n
n
n
n
n
n
Klicka här för fler alternativ

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Mallorca
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan. 15°C 4°C 15°C
Feb. 16°C 4°C 14°C
Mars 17°C 4°C 15°C
Apr. 19°C 6°C 16°C
Maj 23°C 10°C 20°C
Juni 27°C 15°C 24°C
Juli 31°C 17°C 26°C
Aug. 31°C 18°C 26°C
Sep. 28°C 16°C 26°C
Okt. 23°C 12°C 24°C
Nov. 19°C 8°C 21°C
Dec. 16°C 5°C 17°C
Prognos för Mallorca