Sitia

Helt på nordöstra Kreta ligger staden Sitia. Området ligger i ett land av kontraster som sträcker sig från gula sandstränder, gröna dalar och höga fjelltoppar. Själva staden ligger i en hästskoform i en vacker vik.

Sitia är en plats för alla.

Detta är den idealiska orten för de som vill koppla av efter en hektisk arbetsperiod, du kommer att njuta av relationer och romantik och inte minst för familjer med barn i alla åldrar. Den grekiska avslappnade atmosfären i en pittoresk hamn är varumärket för den här destinationen. Den kretensiska vänlighet gör att du känner dig särskilt välkommen.

Dess historia går tillbaka till venetianska tider. Hela området här har historiska sevärdheter. Här har folk erövrat och ockuperat områden tack vare enkel tillgång genom historien. Ringen är sedan sluten med moderna flyg- och båtförbindelser både nationellt och internationellt.

Sök, jämför, spar! solfaktor.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden

n
n
n
n
n
n
n
n
Klicka här för fler alternativ

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Sitia
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan. 15°C 10°C
Feb. 15°C 9°C
Mars 16°C 10°C
Apr. 20°C 13°C
Maj 22°C 16°C
Juni 27°C 21°C
Juli 28°C 23°C
Aug. 28°C 24°C
Sep. 26°C 21°C
Okt. 23°C 17°C
Nov. 20°C 14°C
Dec. 17°C 11°C
Prognos för Sitia