Mykonos

Mykonos tillhör ö-gruppen Cykladerna och ligger mitt i Egeiska havet. Mykonos är en vacker ö med små vitkalkade hus, blommor och blå snickerier, väderkvarnar, mysiga restauranger och cafeér.

Mykonos tillhör ö-gruppen Cykladerna och ligger mitt i Egeiska havet.

Mykonos är en vacker ö med små vitkalkade hus, blommor och blå snickerier, väderkvarnar, mysiga restauranger och cafeér. De största städerna på Mykonos är Mykonos stad och Chora. Mykonos är en partyö och hit åker många jet-setare för att festa, detta kan man märka på priserna på ön, det är på sina ställen ganska dyrt. När man är på Mykonos bör man ta båtutflykter för att besöka de andra öarna i arkipelagen bl.a Ios, Paros, Antiparos.

Många av Mykonos större stränder är välbesökta, så det är värt att utforska omgivningarna för att hitta en strand med mindre antal besökare. På de större stränderna finns det gott om vattensporter och dykning.

Nöjeslivet är framför allt i Chora. Det är där klubbarna och barerna ligger.

På ön är det bra bussförbindelser och det finns bil och mopeduthyrning.

Sök, jämför, spar! solfaktor.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden

n
n
n
n
n
n
n
n
Klicka här för fler alternativ

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Mykonos
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan. 14°C 10°C
Feb. 14°C 9°C
Mars 16°C 10°C
Apr. 19°C 12°C
Maj 22°C 16°C
Juni 26°C 20°C
Juli 27°C 22°C
Aug. 26°C 22°C
Sep. 25°C 20°C
Okt. 22°C 17°C
Nov. 18°C 14°C
Dec. 16°C 11°C
Prognos för Mykonos