Las Meloneras

Las Meloneras ligger längst söderut på Gran Canaria och är en modern och lugn semesterort av hög klass. Badorten har en fin strand och ett antal restauranger, barer och butiker. Det är gångavstånd till det livliga Maspalomas och du kan enkelt nå flera av de andra städerna i området med taxi.

Lyxigt och elegant

Las Meloneras ligger i omedelbar närhet till Maspalomas och de tär egentligen bara strandpromenaden som skiljer. Mellan de två städerna ligger de flotta hotellen av toppklass på rad. Staden har en av de äldsta och naturliga sandstränderna i området och stranden håller god standard.

Den ligga men eleganta staden är en av Gran Canarias mest trendiga och exklusiva semesterorter. Här finns lyxhotell, hög standard på det mesta och en fin strand.

Utbudet av restauranger, barer och butiker i staden är något begränsat, men närheten till Maspalomas gör att man enkelt kan gå dit.

Strandpromenad till Maspalomas

Generellt är staden lugn och passar bra för barnfamiljer. Området är något lyxigare än andra städer på Gran Canaria och kan upplevas som mer sofistikerat.

Utelivet i Las Meloneras är koncentrerat till strandpromenaden mellan Maspalomas och Meloneras och ner till stranden. Längs promenaden ligger restauranger, barer och några nattklubbar av hög klass.

I närheten av staden ligger det ett nyöppnat och mycket fashionabelt kasino. Vill du ha ett häftigare nattliv ligger öns nöjesmetropol Playa del Inglés bara tio minuter bort med taxi.

Sök, jämför, spar! solfaktor.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden

n
n
n
n
n
n
n
n
Klicka här för fler alternativ

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Meloneras
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan. 21°C 15°C 21°C
Feb. 21°C 15°C 20°C
Mars 22°C 15°C 20°C
Apr. 22°C 16°C 20°C
Maj 23°C 17°C 21°C
Juni 25°C 19°C 22°C
Juli 26°C 20°C 22°C
Aug. 27°C 21°C 23°C
Sep. 27°C 21°C 24°C
Okt. 26°C 20°C 24°C
Nov. 24°C 18°C 23°C
Dec. 22°C 16°C 21°C
Prognos för Meloneras