Koh Samet

Koh Samet är en liten pärla i den thailändska golfen. Ön ligger ca tre timmar med taxi och färja från Bangkok .

– Exklusivt, behagligt klimat och stränder i världsklass

Med buss får man räkna med en timme extra. Större delen av ön utgörs av en nationalpark vilket bidrar till att priserna är något högre än på fastlandet.

En av Koh Samets största fördelar är klimatet. Ön har lite regn och det är relativt säkert att resa hit under hela året. Priserna är något högre under högsäsong (från oktober till april), men i lågsäsong kan du hitta bra priser.

Koh Samet har många små stränder som ofta är belägna i vikar. De flesta av dem ligger på östra sidan av ön. Stränderna är vita och erbjuder fina rev och kristallklart vatten. Koh Samet är en populär destination för nygifta.

Det finns många bra hotell på Koh Samet. De finaste är Paradee (4 +) och Le Sai Kaew Beach Resort (4-stjärniga). Sai Kaew Beach Resort (3-stjärniga), Samed Club (3-stjärniga), Ao Prao Resort (3-stjärniga) och Baan Ploy Sea är andra bra alternativ.

Sök, jämför, spar! solfaktor.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden - Flyg + Hotell

Baan Ploy Sea ★★★ 7n 10 128:-
Ao Prao Resort ★★★★ 7n 10 217:-
Le Vimarn Cottages ★★★★ 7n 10 743:-
Saikaew Beach Resort ★★★ 7n 11 425:-
Paradee ★★★★★ 7n 17 925:-

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Koh Samet
kalender DagDag NattNatt BadBad
Prognos för Koh Samet