Costa de Ambar

Längs med kusten Costa de Ambar ligger de många, små turistorterna som på ett pärlband direkt vid den fantastiska stranden. Som kontrast till det turkosblå havet och den gulvita stranden sträcker sig en prunkande tropisk grönska upp i bakgrunden.

Längs med kusten Costa de Ambar ligger de många, små turistorterna som på ett pärlband direkt vid den fantastiska stranden.

Som kontrast till det turkosblå havet och den gulvita stranden sträcker sig en prunkande tropisk grönska upp i bakgrunden. På Dominikanska kretsar det mesta inom hotellområdet och den strand som tillhör hotellet där man bor. Många hotell har underhållning och aktiviteter både dag och kväll som man kan deltaga i om man så önskar.

Vill man göra utflykter så finns det fantastiska möjligheter till det. Det finns frodig regnskog och naturliga vattenfall dit man kan ta sig på hästryggen, man kan även besöka kolonialstaden Puerto Plata. Dykning och snorkling är fantastisk, och man kan även åka ut på en djuphavsfisketur.

Sök, jämför, spar! solfaktor.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Costa de Ambar
kalender DagDag NattNatt BadBad