Balchik

Denna lilla by ligger nordöst om Albena. Här finner du en fin sandstrand, trevlig strandpromenad, marina och många bra restauranger. Priserna är något lägre än på de större turistorterna.

Balchik – ett prisvärt alternativ

Den har ett bra “medelhavsklimat” året runt. Här hittar du fina sandstränder i staden och i de närliggande områdena. I Balchik är en trevlig strandpromenad, småbåtshamn och många bra restauranger. Priserna är lägre än på de större turistorterna.

På grund av sin rika historia finns många sevärdheter som är väl värda att se i närheten. Arkeologer gör hela tiden stora historiska upptäckter i området. Bland annat kan du gå och se Kibela-templet som upptäcktes 2007.

I bynära områden kan du gå på härliga promenader. För de som gillar att spela golf kan nämnas att Balchik har tre moderna golfbanor inte långt från staden.

Sök, jämför, spar! solfaktor.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden - Flyg + Hotell

Oasis ★★★ 7n 4 295:-
Helios ★★★★ 7n 4 545:-
White Lagoon Beach ★★★★ 7n 4 945:-

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Balchik
kalender DagDag NattNatt BadBad
januari 6°C -1°C
februari 6°C -1°C
mars 11°C 2°C
april 16°C 7°C
maj 22°C 12°C
juni 26°C 16°C
juli 30°C 19°C
augusti 29°C 18°C
september 26°C 14°C
oktober 21°C 11°C
november 13°C 6°C
december 7°C 1°C
Prognos för Balchik