Hotellrecensioner av Rose Faliraki

Läs personliga recensioner av Rose Faliraki som ligger i Faliraki. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Solfaktor. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Rose Faliraki. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

Solfaktors gästrecensioner

Baserat på 1 recensioner
8,6

Nöjd gäst

Vår vistelse har varit helt fantastiskt. Väldigt enkelt hotell med härligt poolområde och trevlig personal. Dom hälsade alltid och var väldigt hjälpsamma med allt. Det fanns inget dom inte kunds lösa. Väldigt lugnt hotell för den som föredrar det. Och väldigt fräscht hotell. Det enda vi har att anmärka på denna resa var att sängarna var något tunna och hårda. Men annars helt fantastiskt!
Faliraki som semester-destination
Faliraki är ett väldigt litet område så passa på att hyra en bil och utforska ön. Bil är att föredra med tanke på hur vägarna och terrängen ser ut. En destination jag verkligen rekommenderar är seven springs, helt otroligt område, dessutom gratis.
Rose Faliraki
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Själva boendet
Studio
Faciliteter på stället
Internet/Wi-Fi
Pool (ev. säsongsöppen)
Vår service
Solfaktors service