Pebble Beach

Officiell kategori

8,5
Mycket bra
27 omdömen

Perfekt för familjer och en enkel resort som är lokaliserad i Plomari. Från detta boende som är beläget 2 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra besökare är det bara 45 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Pebble Beach är 59. Denna anläggning byggdes 1990. Detta boende har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Dessutom har Pebble Beach gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

Därför ska du välja Pebble Beach

 • Närmaste flygplats: 44 km
 • Närmaste strand: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Hotelltyp

Karta och avstånd

 • Närmaste strand: ca. 0 m
 • Avstånd till centrum: ca. 2 m
 • Mitilini Flygplats: ca. 44 km (1h 10m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Pebble Beach. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Agios Isidoros
81200 Plomari

Koordinater

Latitude: 38.9695
Longitude: 26.3884

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer