Resor till Eftalou

I den underbara lilla staden Eftalou får du termiska bad i form av varma källor. Med sitt läge i ett frodigt område med såväl olivlundar som pinjeskogar samt fikonträd så kan det nästan inte bli mer idylliskt. Denna stad är perfekt för semesterfirare som söker en avkopplande semester med välbefinnandet i högsätet. Det är heller inte långt från Eftalou till den livliga lilla staden Molyvos.

Välbefinnande och avkoppling står i centrum i Eftalou

Många önskar sig en semester i en grekisk miljö och då är verkligen Eftalou ett bra alternativ. Här har du ett sagolikt landskap med olivlundar, fikonträd och pinjeskogar. Kusten lockar med ett kristallklart blått hav och det finns flera små badvikar i området. Kort sagt är detta ett perfekt semesterställe för dig som vill vila ut och få ett avbrott från den hektiska vardagen där hemma.

Eftalou ligger på norra sidan av Lesbos. I Eftalou kan du besöka ett äkta termiskt bad vid stadens varma källor vilka sägs ha en helande effekt. Denna lilla grekiska pärla har ett måleriskt och pittoreskt centrum där du kan avnjuta god grekisk mat.

Eftalou ligger bara ett par kilometer från staden Molyvos.

Resor till Grekland

Läs mer om Grekland och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Grekland här

Hotell i Eftalou