Hotellrecensioner av Maritimo Beach Hotel

Läs personliga recensioner av Maritimo Beach Hotel som ligger i Sissi. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Solfaktor. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Maritimo Beach Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

Solfaktors gästrecensioner

Baserat på 2 recensioner

Frukost/ tidpunkten, slutet på säsongen, betalning med kort.

Vi tycker det är riktigt dåligt att man har söt saft i stället för apelsinjuice, och det som skulle vara äppeljuice var så tunt att det smakade illa, det som skulle vara lemonad var åter igen söt, söt saft och det finns bara en sorts mjölk och den är så tjock att jag skulle kalla den grädde, så under den veckan vi var där fick våra pojkar vatten till frukost, och vi föräldrar kunde dricka kaffe och vatten, aj så förargligt till en för övrigt slätstruken frukostbuffé, samma mat varje morgon, ost och pålägg ställdes fram många timmar i förväg så genomgående torrt och hårda kanter. Förslag. Det står någon och lagar pannkakor, det hade varit så läckert, att hon kunde ha nystekt äggen istället för att tillaga dem i en stor braspanna i ugnen. Därför ger vi inte mer än en stjärna för frukosten
Sissi som semester-destination
Vi råkade på flera ställen ut för att de inte hade de gängse rätterna och desserterna mm. så för oss var det sista gången På många ställen tog de enbart emot kontanter, de ville ha mer pengar om vi betalade med kort.
Maritimo Beach Hotel
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
Faciliteter på stället
Internet/Wi-Fi
Ingen täckning över huvud taget på det första rummet.
Pool (ev. säsongsöppen)
Hade gärna sett att den varit öppen före frukosten så man hade kunnat ta sig ett dopp före frukosten.
Vår service
Solfaktors service

Okay, men heller inte mer

Första rummet var en stor besvikelse. Tydliga vatten- och fuktskador på väggarna och badrumsdörren. Mögel i fogarna i badrummet. Klagade i receptionen, och blev erbjuden att välja mellan två andra rum, varav det ena var riktigt fint. Servicen från personalen var absolut tillfredsställande, men något opersonlig. Hotellet i sig var okay, men det kan inte riktigt kallas ett "beach" hotell. Det finns cirka två meter sandstrand in mot trädgården, annars är det klipp eller sandstrand. Vi hade valt halvpension, och frukosten var genomgående tillfredsställande-till-bra. Middagen på kvällen hade många drag av cafeteriamat. Ointressant.
Sissi som semester-destination
Fish Tavern Apostolos, inne vid hamnen (ca 700 meter gångavstånd) är en ganska förnuftig restaurang. God mat, och personlig, välkomnande service.
Maritimo Beach Hotel
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
Faciliteter på stället
Internet/Wi-Fi
Pool (ev. säsongsöppen)
Vår service
Solfaktors service