Hyde Park Executive Apartments

Officiell kategori

Solfaktors kategori

6,7
Ganska bra
2203 omdömen

På Hyde Park Executive Apartments bor du i enkla men moderna lägenheter, med ett bra läge för dig som vill upptäcka London. Med Hyde Park som närmsta granne kan du kombinera shopping och besök vid sevärdheter, med promenader i grönskande områden. Flera tunnelbanestationer ligger nära, vilket gör det enkelt att ta sig runt till Londons olika delar.

Hyde Park Executive Apartments erbjuder rymliga och modernt inredda lägenheter med Hyde Park som närmsta granne. Här bor du på en bra utgångsplats om du vill upptäcka allt den engelska huvudstaden har att erbjuda och det är också en skön bas att återkomma till för att vila upp fötterna mellan all sightseeing. Med tillgång till ett eget pentry, har du möjlighet att själv stå för matlagningen under dina dagar i London - men staden är också full av restauranger att prova på, och flera av dem ligger endast ett stenkast bort från din ytterdörr.

Runt hörnet från Hyde Park Executive Apartments hittar du Queensway som är perfekt för dig som gärna vill shoppa. Shoppa kan du också göra på Oxford Street och i Covent Garden som ligger en 10-minuters tunnelbaneresa bort. Närmsta tunnelbanestation ligger inte lägre än fem minuters promenad från lägenheten. Om du behöver tips och råd, samt hjälp med att boka biljetter eller bord, kan du vända dig till receptionen där personalen står redo att hjälpa till. 

Därför ska du välja Hyde Park Executive Apartments

  • Avstånd till centrum: ca. 6.5 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage
  • Avstånd till centrum

Bra att veta

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet via oss. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Vänligen meddela hotellet din beräknade ankomsttid. Hiss finns. Stannar du längre än en vecka, ingår 1 städning per vecka. Eventuell turistskatt betalas på plats. Observera att du kan behöva erlägga en deposition för lägenheten vid ankomst, vilken återbetalas vid avresa om lägenheten lämnas i ursprungligt skick.

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Avstånd till centrum: ca. 6.5 km

Hyde Park Executive Apartments erbjuder 90 lägenheter i olika storlekar och kategorier. Alla lägenheter är individuellt inredda i en modern stil med ljusa färger och material. Alla lägenheter har moderna faciliteter såsom TV och gratis Wi-Fi. I de privata badrummen finns dusch, toalett och hårfön. Byte av handduk och lakan kan fås på begäran. Lägenheterna har också ett litet pentry  med kokplattor, kyl, mikro och köksredskap.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hyde Park Executive Apartments. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Inverness Terrace, 8-18
W2 3HU London

Koordinater

Latitude: 51.5113
Longitude: -0.1858

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Destinationer London-regionen

Andra hotell London

Visa fler