Royal Naama Bay Resort

Officiell kategori

7,0
Bra
112 omdömen

Detta charmiga hotell återfinns i Sharm el Sheikh. 145 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning.

Därför ska du välja Royal Naama Bay Resort

 • Närmaste flygplats: 15 km
 • Avstånd till centrum: ca. 100 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 100 m
 • Sharm el Sheikh: ca. 9 km
 • Dahab: ca. 95 km
 • Sharm El Sheikh Intl Flygplats: ca. 15 km (30m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Royal Naama Bay Resort. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Hotellbar
 • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Halomy Road
46619 Sharm El Sheikh

Koordinater

Latitude: 27.9067
Longitude: 34.3217

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera recensionssidor och skapar ett totalt genomsnitt.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Sharm el-Sheikh

Visa fler