Seranta Brisas de Bavaro

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,4
Fantastiskt
51 omdömen

Seranta Brisas de Bavaro ligger i Punta Cana i Dominikanska republiken - en pärla med långa stränder, turkosblått hav och tropiskt klimat. Hit kommer resenärer från hela världen för att njuta av sol, bad, mat och aktiviteter både på land och till havs. När du bor på vuxenhotellet Seranta Brisas de Bavaro befinner du dig endast en 20-minuters bilfärd från centrala Punta Cana, och välkomnas till ett trevligt hotell med pool.

Dominikanska republiken är ett resmål som lockar resenärer som vill njuta av en semester full av sol, bad och aktiviteter. Här kan du fyllda semesterdagarna med allt från snorkling och dykning, till golfspel och vindsurfing. Det finns dessutom flera möjligheter att upptäcka den lokala maten på street food-restauranger, samt mer raffinerade rätter på gourmetrestauranger som ligger utspridda runt om på ön. Missa inte heller att följa med på en båtutflykt till natursköna Saona Island. När du bor på Seranta Brisas de Bavaro befinner du dig på en bra utgångsplats för att få med dig många härliga upplevelser hem i bagaget. 

Detta hotell är ett vuxenhotell som ligger i Bavaro utanför Punta Cana. Bavaro är känt att vara ett område med flera badorter där du kan hoppa ner i det kristallklara vattnet och spendera långa dagar på stranden. Hotellet ligger också endast en 20-minuters promenad från White Sands Golf Course i Punta Cana om du vill förgylla dagarna med en runda golf. På detta hotell finns en pool där du kan bada från morgon till kväll. Du kan också se fram emot en god start på dagen i restaurangen, där man dukar upp en frukost varje morgon. Restaurangen är också öppen till middag och serverar då en internationell meny. I närheten finns också restauranger som fokuserar på fisk och skaldjur.

Därför ska du välja Seranta Brisas de Bavaro

 • Närmaste flygplats: 22 km
 • Närmaste strand: ca. 2 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Detta hotell är ett vuxenhotell. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). 

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Eventuell turistskatt betalas på plats. Poolen är öppen mellan 07:00-18:30.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Hotelltyp

Karta och avstånd

 • Närmaste strand: ca. 2 km
 • Avstånd till centrum: ca. 1.5 km
 • Punta Cana Intl Flygplats: ca. 22 km (30m)

Seranta Brisas de Bavaro erbjuder 67 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med dova färger och olika material. 

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong) och minibar. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Seranta Brisas de Bavaro. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Hotellbar
 • Inomhuspool

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Avenida Espana
23000 Punta Cana

Koordinater

Latitude: 18.6881
Longitude: -68.4441

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer