Hotel Chuchulev

Officiell kategori

9,2
Fantastiskt
101 omdömen

Detta charmiga hotell ligger i Sozopol. Totalt 23 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Chuchulev erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. På Chuchulev kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

Därför ska du välja Hotel Chuchulev

  • Närmaste flygplats: 44 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage

Karta och avstånd

  • Harmani stranden: ca. 600 m
  • Sozopol arkeologiska museum: ca. 900 m
  • Neptun vattenpark: ca. 5 km
  • Burgas: ca. 33 km
  • Burgas Flygplats: ca. 44 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Chuchulev. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Parvi Mai Street 12
Sozopol

Koordinater

Latitude: 42.4171
Longitude: 27.6984

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer