Sök resa
Sunny Mallorca

Sunny Mallorca

Vackra Mallorca, ön som förtjänar ett besök av alla!

Här finns det otaliga små orter med vackra stränder, eller varför inte en lägenhet uppe i bergen med egen pool?

Palma som är huvudorten på ön, är kallad “lilla Barcelona”, och det med all rätt. En stor och bred esplanad går igenom staden ned mot marinann där man kan promenera och titta på alla stora lyx-yachts och kryssningsfartyg. Shoppingen är i världsklass och hotellen som ligger i närheten av Palma är ofta populära oaser med mysiga och moderna lounger vid hotellpoolen. Det finns ett stort utbud av restauranger där det erbjuds Paella i världsklass med bra priser.

Alcudia är känd för sin familjära atmosfär på norra Mallorca, här finns en lång strand i mitten av byn med strandpromenad. Restaurangerna ligger tätt och servicen är god!

Det finns även badorter med stora all inclusive-komplex med barnklubbar och många pooler inom hotellområdet längs med kusterna.

Nere på sydkusten hittar ni Magaluf och Palma Nova, det två största party-ställena på ön. Dessa två orter ligger ett stenkast ifrån varandra och Palma Nova är snäppet lugnare, både nattliv och strand, om man vill kombinera dessa två.

Summa summarum: det finns något för alla, och vi rekommenderar starkt att hyra bil på ön, då det är enkelt att hitta och vägnätet är stabilt. Senare i bokningsteget kan du välja till en hyrbil för en billig peng!

Upplev hela Mallorca – det är det värt!

Mer information om Sunny hittar du här.

Prisexempel till Mallorca med direktflyg

Mallorca     nätter     Se mer
Alcudia     nätter     Se mer
Palma     nätter     Se mer
Magaluf     nätter     Se mer
Cala Dor     nätter     Se mer
Mallorca     nätter     Se mer
Palma Nova     nätter     Se mer