Sök resa
Res till Marocko och badorten Agadir

Res till Marocko och badorten Agadir

Är du redo att pröva något nytt och exotiskt i vinter, utan att behöva resa så långt och över flera tidszoner? Välj Marocko! Ett spännande resmål bar bara fem timmars flygtid från Sverige! Marockos mest populära badort, Agadir, ligger vid Atlantkusten på ungefär samma breddgrad som Kanarieöarna.

 

agadir-strand-sol

De allra bästa hotellen i Agadir ligger längs den breda, 5 km långa sandstranden, som sträcker sig från kungens semesterpalats längs i söder och hela vägen till den nybyggda och läckra marinan, en naturlig samlingsplats på kvällstid. Här finns ett stort utbud av restauranger, kaféer, butiker och nöjen. Missa inte att testa några skaldjursrätter som är populära i Agadir, med färska råvaror direkt från världens bästa “fiskdisk”, Atlanten. Ett bra restaurangtips är populära Pure Passion (glöm inte att reservera bord vid fönstret).

agadir-strand

Bo billigt och bra

Hotellen i Agadir är en mix av fristående hotell och lägenhetskomplex, utöver marockanska och internationella hotellkedjor. Ledordet för hotellen är att de är mycket prisvärda och detta är platsen för att unna sig 4- eller 5-stjärnigt boende utan att det tömmer plånboken. Flera av hotellen erbjuder all-inclusive då mat och dricka är inkluderat, och det är enkelt att hålla koll på kostnaderna under semestern.

taghazout-strand-surf

Gillar du att surfa?

En halvtimmes bildresa från Agadir ligger den lilla byn Taghazout som de sista åren har blivit rejält utbyggt med många läckra hotell. Taghazout är faktiskt en av Marockos bästa surf spots!

essaouira-marokko-marked

Missa inte!

Kuststaden Essaouira ligger runt 175 km norr om Agadir och är ett måste att besöka. Hyr taxi för en dag och upplev denna vackra stad som bland annat är känd från en rad filminspelningar som t.ex. Game of Thrones! Essaouira är en charmerande stad med mysiga gränder, livliga souker, marknader och riader. Den livliga torgplatsen är en perfekt avslutning på dagen, med bra restauranger och levande underhållning.

 

Nedan ser du våra billigaste resor till Agadir. Klicka på “se mer” till höger i översikten för att se samtliga resor och avgångar till de utvalda hotellen.

Söder du något mer specifikt? I menyn till vänster kan du själv enkelt söka önskat resmål baserat på de kriterier och resedatum som passar dig.

En vecka

Agadir     nätter     Se mer
Agadir     nätter     Se mer
Agadir     nätter     Se mer

Två veckor

Agadir     nätter     Se mer
Agadir     nätter     Se mer
Agadir     nätter     Se mer