Sök resa
Maldiverna

Maldiverna

Maldiverna är en republik i Indiska oceanen som ligger rakt söder om Sri Lanka. Ögruppen består av över 1200 stora och små öar och även flygplatsen och huvudstaden Male ligger faktiskt på egna öar. Det vanligaste transportmedlen på Maldiverna är därför att färdas med båt och sjöflyg och det är en upplevelse bara i sig att ankomma till resorten med sjöflyg.

Med många små resortöar kan man tänka sig att det snabb kan bli lite för lugnt och stilla, men här kommer du snabbt bli överraskad över allt man kan göra både på och under vattenytan.
Maldiverna har några av världens bästa korallrev och paddling, snorkling och dykning är populära vattenaktiviteter

På land finns det många andra aktiviteter som träning, cykling, tennis, matkurser, utflykter samt självfallet spabehandlingar. De allra flesta resorterna erbjuder spa av hög kvalité. Passa på att skämma bort dig med aromaterapi och massage.

Klimatet på Maldiverna är tropiskt utan någon utpräglad regnsäsong. Temperaturen ligger jämnt på 25-30 grader och man kan därför besöka Maldiverna under hela året.

På Maldiverna kan du uppfylla drömmen om att bo i en Water Villa på pålar ute i vattnet. Hotellen har även billigare boendealternativ på land, och du är fortfarande bara några steg från det härliga turkosa vattnet.

Prisexempel på paketresor till Maldiverna

Maldiverna     nätter     Se mer
Maldiverna     nätter     Se mer
Maldiverna     nätter     Se mer
Maldiverna     nätter     Se mer