Sök resa
Go west: New York, Miami och Los Angeles

Go west: New York, Miami och Los Angeles

Den här artikeln har gått ut.

Har du länge drömt om en resa till USA? Tillsammans med några utvalda flygbolag har vi satt ihop paketresor till tre av de mest populära amerikanska destinationerna: New York, Miami og Los Angeles. Vi har gjort färdiga paket: 5, 7 eller 10 dagar i New York, och till Miami och Los Angeles på 7 och 10 dagar.  Här nedanför ser du exempel på vad paketen kostar med flyg och hotell. Om du vill resa med fler eller färre nätter på hotell, klicka vidare och gör en ny sökning. Självklart kan du också bara köpa flygbiljetten och arrangera resten av din resa själv: det gör du i vår flygsökning här.

Dessa speciella kampanjpriser gäller från och med nu och fram till den 10/9, och du kan resa från 26/8 och i princip helt fram till maj nästa år. Om du ska resa vid jul och nyår ska du skynda dig lite extra att beställa!

Alla erbjudanden du ser är med avresa från Stockholm, men du kan också flyga från Göteborg. Klicka bara vidare, så kan du enkelt ändra avreseflygplats för att se de bästa priserna.

New York – The big apple

New York     nätter     Se mer
New York     nätter     Se mer
New York     nätter     Se mer

Miami – the sunshine state

Miami     nätter     Se mer
Miami     nätter     Se mer

Los Angeles – California here we come

Los Angeles     nätter     Se mer
Los Angeles     nätter     Se mer

Grand Canyon

DET STORA AMERIKANSKA ÄVENTYRET VÄNTAR

USA är så stort, så skiftande och med så många möjligheter, att det är omöjligt att berätta bara om bråkdelen av alla möjligheter. Men säg att du flyger till Los Angeles, hämtar din bil och så använder du ett par dagar på Hollywood, Universal Studios, Venice Beach, Beverly Hills och resten av denna gigantiska metropol. När du är klar med staden, kör du norrut mot Napa Valley för att dricka vin och njuta amerikansk gastronomi, eller så kör du upp längs Highway 1 ända vägen upp till San Francisco, eller du lär att surfa längs kusten, eller du besöker de fantastiska nationalparkerna, eller du kör ner till trevliga San Diego, eller….Kalifornien har verkligen allt: storstäder, öken, stora skogar, berg, stränder, kulturliv, shopping, gastronomi och mycket mycket mer.

Eller vill du hellre till Miami og Florida? Florida eller “The Sunshine state” har massor av möjligheter. Här möter du en blanding av alla slags folk, från typer på rullskridskor till exilcubaner och solnjutande pensionärer. Upplevelserna och miljöerna är många och olikartade, men viktiga beståndsdelar är förstås de stora städerna, mötet mellan amerikansk och latinsk kultur, den frodiga exotiska naturen och de fina stränderna. I själva Miami och längs berömda Miami Beach trivs de flesta bra. Fort Lauderdale kallas ofta för Amerikas Venedig, och här är atmosfären behagligt laidback. Orlando är nok mest känt för sina nöjesfält och andra attraktioner, och många väljer att köra ner till Florida Keys, perfekt ställe att se solen sjunka ner i vattnet tillsammans med en sundowner.

New York behöver väl ingen närmare beskrivelse! Broadway, Central Park, shoppingen, Frihetsgudinnan, folk från hela världen, nattklubbarna, maten, mikrobryggerierna, Wall Street…