Sök resa
De bästa stränderna på Bali

De bästa stränderna på Bali

De flesta som hört namnet Bali tänker omedelbart på stränder. Och det är inte många platser i världen där marken, havet och luften lyckats skapa så många olika typer av stränder. Här finner du allt från orörda sandstränder omgivna av svajande palmer till stränder som är fyllda med folk och liv och som erbjuder såväl restauranger som nattklubbar. På grund av den vulkaniska aktiviteten finns också flera mörka, nästan svarta, stränder med stora vågor.

Hitta din favorit!

Nusa Dua Beach: Uppbyggt turistområde på den södra delen av Bali. Här finns några av öns bästa lyxhotell och den härliga finkorniga stranden passar perfekt för dig som önskar ett lugnt hav med kristallklart vatten. Här finns härliga dyk – och snorklingmöjligheter.

Sanur Beach: En gyllene strandremsa norr om Nusa Dua. Sanur skyddas av korallrev och havet är lugnt. Detta är kanske en av de bästa stränderna för dig som gillar att simma. Barnen trivs också här. Kristallklart vatten och mycket spännande att se.

Kuta Beach og Legian Beach: Gatorna bakom dessa stränder är öns livligaste. Här är det alltid något som händer och mycket av utelivet efter solnedgången sker på stränderna här. Kanske inte öns vackraste stränder, men definitivt de häftigaste.

Lovina Beach: Ligger på Balis norrsida. Här är den karakteristiska mörka vulkansanden, tillsammans med det lugna havet och få turister, en av Balis många och relativt orörda hemligheter. Vackert!

Seminyak og Canggu: Surfparadis med många härliga vågor och en härlig avslappnad atmosfär på stränderna. Ligger inte långt från Kuta Beach.

 

Prisexempel till Bali

Bali     nätter     Se mer
Bali     nätter     Se mer
Bali     nätter     Se mer
Bali     nätter     Se mer
Bali     nätter     Se mer
Bali     nätter     Se mer